Selecteer een pagina

De studio in

Binnen een week staat jouw podcast live

Of je nu je bestaande klanten wilt inspireren, of nieuwe klanten kennis met jou wilt laten maken, podcast is hét medium om een blijvende verbinding aan te gaan met jouw luisteraar. Zeker als je er – samen met ons – een mediawaardige productie van maakt!

Wij ontzorgen je compleet, welke samenwerking je ook kiest. We zijn er voor je als je een losse aflevering ‘to go’ op wilt nemen, maar helpen je ook graag bij een complete reeks. We zijn er zelfs voor je als je liever in je eigen omgeving opneemt. Dan komen we je gewoon de apparatuur brengen en neemt onze technicus de afleveringen voor je op.

“De opname’s voor onze podcast Leiderschap zijn een feest. Door de mooie mix van expertise, kwaliteit en gastliefde van Power Sound Studio! Zo fijn om met ze te mogen werken. Topbedrijf!”

Melita Mertens

Coach

De mogelijkheden

op een rij

Podcast to Go

Wil jij een losse episode opnemen? Samen met jouw gast in een fijne omgeving achter de microfoon kruipen en jouw gesprek high end opnemen? Wanneer het jou uitkomt? 

Dat kan.

Met “Podcast to Go” neem je bij ons in de studio jouw episode op en zorgen wij in de nabewerking voor een lekkere flow door versprekingen of te lange pauzes eruit te halen.

“Podcast to go” is de makkelijkste manier om jouw podcastreeks stapsgewijs op te bouwen en bij iedere episode kwaliteit te leveren.

Investering: €349

Podcastdagdeel

Duik een dagdeel onze studio in en neem in één keer 3 nieuwe afleveringen op. Zo ben jij weer voor weken voorzien van verse content. En eerlijk is eerlijk, het draait uiteindelijk bij podcasting: om regelmaat. Niet eenmalig een goede aflevering, maar keer op keer verrassen met binge-waardige mooie verhalen, ontwikkelingen en inzichten.

Maak het jezelf met deze optie gemakkelijk. Alles wat jij hoeft te doen is zorgen dat jij en jouw gesprekspartner(s) bij ons in de studio zijn. Jij kunt je vanaf dat moment volledig richten op de inhoud, en genieten van het mooie gesprek dat ontstaat. Wij regelen de kwaliteit van de opname en de nabewerking!

Investering €897,-

Alleen nabewerking

Nemen jullie de podcasts zelf op of wil je jouw webinar episodes omzetten naar podcasts? Hoewel wij natuurlijk niets liever doen dan de podcast van A tot Z te begeleiden, staan wij ook voor jullie wanneer jullie alleen de nabewerking willen uitbesteden. 

Zo halen wij in deze fase gedeeltes uit de opnamen waar bijvoorbeeld veel versprekingen of pauzes te horen zijn, zodat het gesprek vlot doorloopt. We werken aan die lekkere podcast sound en plaatsen de jingle met call to action op de juiste plek, zodat jouw podcast er nog steeds uitspringt en lekker in het gehoor klinkt.

Benieuwd naar het resultaat? Stuur ons de opname door en wij laten je horen hoe het eindresultaat klinkt. 

Very professional, fully equipped studio to record a podcast + great atmosphere to get you in the right mood for your podcast.

Marinka van der Eng

PQR

Boeken of wat vragen?

persoonlijk contact

Wil je een mooie podcast opnemen of een te gekke jingle laten maken?
Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel gestelde vragen

WAT JE NOG WILT WETEN

Waar bevindt de podcast studio zich?

De podcast studio is vlakbij Amsterdam Sloterijk, Tijnmuiden 22. Zie hieronder het kaartje voor gedetailleerde instructies.

Kan ik makkelijk parkeren?

Ja, je parkeert je auto gemakkelijk gratis voor de deur van de studio.