Selecteer een pagina

De studio in

Binnen een week staat jouw podcast live

Of je nu je bestaande klanten wilt inspireren, of nieuwe klanten kennis met jou wilt laten maken, podcast is hét medium om een blijvende verbinding aan te gaan met jouw luisteraar. Zeker als je er – samen met ons – een mediawaardige productie van maakt!

Wij ontzorgen je compleet, welke samenwerking je ook kiest. We zijn er voor je wanneer je een complete podcastreeks in onze studio wilt opnemen en wanneer je de afleveringen liever in je eigen omgeving opneemt. Dan komen we je gewoon de apparatuur brengen en neemt onze technicus de afleveringen voor je op.

“De opname’s voor onze podcast Leiderschap zijn een feest. Door de mooie mix van expertise, kwaliteit en gastliefde van Power Sound Studio! Zo fijn om met ze te mogen werken. Topbedrijf!”

Melita Mertens

Coach

Very professional, fully equipped studio to record a podcast + great atmosphere to get you in the right mood for your podcast.

Marinka van der Eng

PQR

De mogelijkheden

op een rij

Podcast to go


Wil jij met een media-waardige episode shinen op alle podcastplatforms? Dat kan bij ons met gemak.

Met deze bestseller schakel jij snel en neem jij jouw podcast samen met jouw gesprekspartner(s) bij ons in de studio op. 

Podcast to go geeft je de mogelijkheid om de ontdekken hoe fijn het is om in de studio aan te schuiven en je niet druk te maken over de techniek, rare bijgeluiden of een slecht verstaanbaar gesprek.

Bij ons vang je die gave radiosound en steekt jouw podcast direct met kop en schouders boven de rest uit.

Daarnaast voelen jouw gasten zich gezien, doordat ze in een high-end studio de ultieme beleving ervaren van professionaliteit, klantvriendelijkheid en gastvrijheid.

Na de opname ontvang jij jouw gesprek en mag jij jouw notes doorgeven. Zo zorgen we  samen voor een vlot gesprek, waarbij de luisteraar van A tot Z aangehaakt blijft.

Na de nabewerking en mix fase ontvang jij jouw podcast en kan hij live op alle platforms.

Zin om te starten? Neem contact op en wij plannen jouw eerste opname met veel plezier voor je in. 

Investering €349,-
excl. 21% BTW

 

Podcastserie

 Duik een dagdeel onze studio in en neem in één keer 3  nieuwe afleveringen op.

Zo ben jij weer voor weken voorzien van verse content.

En eerlijk is eerlijk, het draait uiteindelijk bij podcasting: om regelmaat. Niet eenmalig een goede aflevering, maar keer op keer verrassen met binge-waardige mooie verhalen, ontwikkelingen en inzichten.

Maak het jezelf met deze optie gemakkelijk. Alles wat jij hoeft te doen is zorgen dat jij en jouw gesprekspartner(s) bij ons in de studio zijn.

Jij kunt je vanaf dat moment volledig richten op de inhoud, en genieten van het mooie gesprek dat ontstaat.

Net als bij de podcast to go geef jij na de opname jouw notes door en werken wij de episode af totdat een top resultaat klinkt.

Doordat je meerdere afleveringen tegelijkertijd opneemt, ontvang je ook nog eens een fikse korting, wat opnemen in een studio nog rendabeler maakt.

Sta je te popelen om jouw podcastserie op te nemen? Laten we bellen om direct de opnamedata vast te leggen, zodat jij snel op alle podcastplatforms te horen bent.

 

Investering €798,-
excl. 21% BTW

 

Podcast op locatie


Hoewel wij met meer dan 180m2 aan opnameruimte voor voldoende ruimte zorgen, kan het zijn dat je toch liever op jouw eigen locatie blijft. Geen probleem!

Gelukkig zijn wij het al meer dan 30 jaar gewend om op locatie geweldige audio op te nemen en komen dan ook met het grootste gemak jouw kant op.

 Jij hoeft je bij deze optie alleen nog maar te richten op de inhoud, en genieten van het mooie gesprek dat ontstaat.

Wij regelen de kwaliteit van de opname en de nabewerking en binnen een week zet jij jouw podcast live op streamingsdiensten.

Investering €897,-
exclusief 21% BTW

 

Alleen nabewerking

Nemen jullie de podcasts zelf op of wil je jouw webinar episodes omzetten naar podcasts? Hoewel wij natuurlijk niets liever doen dan de podcast van A tot Z te begeleiden, staan wij ook voor jullie wanneer jullie alleen de nabewerking willen uitbesteden. 

Zo halen wij in deze fase gedeeltes uit de opnamen waar bijvoorbeeld veel versprekingen of pauzes te horen zijn, zodat het gesprek vlot doorloopt. We werken aan die lekkere podcast sound en plaatsen de jingle met call to action op de juiste plek, zodat jouw podcast er nog steeds uitspringt en lekker in het gehoor klinkt.

Benieuwd naar het resultaat? Stuur ons de opname door en wij laten je horen hoe het eindresultaat klinkt. 

Persoonlijk contact?

Wil je een mooie podcast opnemen of een te gekke jingle laten maken?
Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel gestelde vragen

WAT JE NOG WILT WETEN

Waar bevindt de podcast studio zich?

De podcast studio is vlakbij Amsterdam Sloterijk, Tijnmuiden 22. Zie hieronder het kaartje voor gedetailleerde instructies.

Kan ik makkelijk parkeren?

Ja, je parkeert je auto gemakkelijk gratis voor de deur van de studio.