Selecteer een pagina

Onze studio’s in Amsterdam staan voor jou klaar

De studio in

Binnen een week staat jouw podcast live

Of je nu je bestaande klanten wilt inspireren, of nieuwe klanten kennis met jou wilt laten maken, podcast is hét medium om een blijvende verbinding aan te gaan met jouw luisteraar. Zeker als je er – samen met ons – een mediawaardige productie van maakt!

Wij ontzorgen je compleet, welke samenwerking je ook kiest. We zijn er voor je als je een losse aflevering ‘to go’ op wilt nemen, maar helpen je ook graag bij een complete reeks. We zijn er zelfs voor je als je liever in je eigen omgeving opneemt. Dan komen we je gewoon de apparatuur brengen. Uiteraard allemaal veilig op 1,5 meter afstand. 

We zetten de mogelijkheden hieronder voor je op een rij. Tot snel!

Podcast to Go

Ben jij benieuwd of podcasten iets voor jou is? Wil je een special opnemen met een bijzondere gast? Of wil je wel eens ervaren hoe het is om jouw podcast in een professionele setting op te nemen? No strings attached? Dan is deze optie voor jou.

Na een uurtje studio, onder het genot van een heerlijke koffie of thee, sta je weer buiten met een  bingewaardige podcastaflevering onder de arm.

Investering: €349

Podcastdagdeel

Duik een dagdeel onze studio in en neem in één keer 3 nieuwe afleveringen op. Zo ben jij weer voor weken voorzien van verse content. En eerlijk is eerlijk, het draait uiteindelijk bij podcasting: om regelmaat. Niet eenmalig een goede aflevering, maar keer op keer verrassen met binge-waardige mooie verhalen, ontwikkelingen en inzichten.

Maak het jezelf met deze optie gemakkelijk. Alles wat jij hoeft te doen is zorgen dat jij en jouw gesprekspartner(s) bij ons in de studio zijn. Jij kunt je vanaf dat moment volledig richten op de inhoud, en genieten van het mooie gesprek dat ontstaat. Wij regelen de kwaliteit van de opname en de nabewerking!

Investering €897,-

Jingle

Jouw kernwaarden klinkend in jouw unieke jingle.

Wij vertalen de impact jij maakt met jouw bedrijf naar muziek, waarmee jouw podcast, video of webinar kan starten.

Hierdoor herkent het publiek jou al aan de eerste tonen en ga je op onbewust niveau in hun systeem zitten.

Afhankelijk van jouw wensen werken wij met live muziek, of kiezen wij voor een productie ‘in the box’.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, of boek jouw jingle direct.

€1249,-

Boeken of wat vragen?

persoonlijk contact

Wil je een mooie podcast opnemen of een te gekke jingle laten maken?
Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel gestelde vragen

WAT JE NOG WILT WETEN

Waar bevindt de podcast studio zich?

De podcast studio is vlakbij Amsterdam Sloterijk, Tijnmuiden 22. Zie hieronder het kaartje voor gedetailleerde instructies.

Kan ik makkelijk parkeren?

Ja, je parkeert je auto gemakkelijk gratis voor de deur van de studio.