Selecteer een pagina

Een optreden van Nicoline

Bekijk de mogelijkheden

‘Nicoline is dé up-coming artist

waar wij graag mee werken in Theater de Lampegiet.’

PROGRAMMEUR NICKY VAN ROSSUM

Bookings

Play powerful music to touch your heart

Heb je mijn muziek gehoord en wil je dat ik tijdens jullie festival, in het theater of tijdens jouw event kom zingen? Ik doe niets liever dan samen met één of meerdere muzikanten muziek spelen op unieke plekken. In het groot of in het klein. Van zingen met een orkest op een groot podium, tot zingen met een gitarist in jouw huiskamer. Elke plek is voor mij uniek en waardevol. En ik zal dan ook voor elke plek de liedjes met zorgvuldigheid kiezen, zodat ze precies passen bij het moment.

‘Nicoline valt op met haar bijzondere stem en energieke présence.’

DE VOLKSKRANT

Liever een concert bezoeken?

a place called home

Na meer dan 3000 concerten kan ik wel zeggen dat het podium voor mij een plek is waar ik mij thuis voel. Waar ik intens geniet van het samen spelen met andere muzikanten. En waar ik mij elke keer dankbaar voel dat ik de mogelijkheid heb, om iets voor een ander te kunnen betekenen.

Het komende jaar tour ik met mijn nieuwste liedjes door Nederland. En ik zou het zo leuk vinden om je daar te zien! Kijk even bij de tour pagina voor een optreden dichtbij.

Vragen?

Fire away

Wil je een optreden boeken of een te gekke samenwerking bespreken? Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.