Selecteer een pagina

Power Sound Studio

De plek waar jouw podcast door ervaren oren en met de beste apparatuur wordt opgenomen
Naar de mogelijkheden

Met 30 jaar ervaring en twee locaties in Amsterdam zijn wij leading 

Power Sound Studio
Power Sound Studio
Het kruipt door ons bloed 

Vele andere artiesten, orkesten en podcasters gingen je voor

Zo nemen wij film muziek op, werken wij voor het Metropole Orkest en Nederlandse artiesten als Trijntje Oosterhuis, Herman Finkers en Michiel Borstlap, maar werken wij ook regelmatig aan internationale producties. Bij ons kom je dus in een gespreid audio bedje terecht, zodat jij je maar op een ding hoeft te focussen: op jouw verhaal. 

Zo staan wij voor jou klaar

De routekaart van jouw opname

w

Neem contact op

We bekijken samen wat het beste werkt. Heb je een zakelijk gesprek? Behoefte aan veel ruimte? Of kom je met een groter team opnemen? Dan bevelen wij je graag onze studio in Amsterdam West aan met meer dan 180m2 aan recording space.

Bij ons in de studio of op jouw locatie?

Soms is het fijn om er even uit te gaan met het team en buiten de deur jouw podcast op te nemen. In een studio waar aan alles is gedacht en je de echte ‘radio sound’ vangt. Maar soms is het net wat handiger om op jullie kantoor of een externe locatie op te nemen. Beide opties zijn mogelijk en bespreken we vooraf. 

[

Of jullie podcastopnamen naar het next level?

 Je neemt zelf jouw podcasts op, maar wilt toch je kop boven het audio maaiveld steken. Dat doe je wanneer wij jouw podcast nabewerken en versprekingen, te lange pauzes of bijgeluiden eruit halen. Ook werken we in deze fase aan het creëren van een beter geluidsbeeld.