Selecteer een pagina
Ons team

Laat jouw podcast te gek klinken

Nicoline

Content Creator

Skip die koetjes en kalfjes maar. Nicoline is verslaafd aan goede gesprekken en duikt liever meteen de diepte in. In die diepgang zit goud, wat haar betreft. Elkaar vinden op een bepaald onderwerp en daar volledig in opgaan.

Deze craving vertaalt zich ook naar een samenwerking. Nicoline stelt de juiste vragen. Over jouw bedrijf. Over jouw wensen en behoeftes. En over jouw klanten en wat je ze wilt geven. Om vervolgens te kijken: hoe kunnen we hier een vette podcastproductie van maken? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze niet meer kunnen stoppen met luisteren en de episodes achter elkaar bingen?

Kortom: Geen kauwgomballenvragen, maar the real deal! Zodat jij met jouw podcast van onschatbare waarde bent en zij staan te popelen om met jou in zee te gaan.

 

Paul Pouwer

De trotse eigenaar van de Power Sound Studio, producer en senior technician. Hij begon zijn audio carrière bij de radio en ontwikkelde zich tot een van de meest gevraagde technici van Nederland. Zijn hart klopt sneller wanneer er jazz- of filmmuziek klinkt, of wanneer hij voor het Metropole Orkest hun killing sound weet te vangen … in de zaal of op tape.

Vanwege zijn muzikale oor en jarenlange ervaring weet hij de meest simpele podcastjingles om te toveren tot subliem klinkende intro’s. Zo wordt de luisteraar er aan de start direct ingezogen en kan hij aan het einde van je show niet meer anders dan doorklikken naar je site of social media. 

 

Magic Editor Genius

Dennis

Dennis is de frisse wind in ons bedrijf. Hij kwam als stagiaire bij ons werken en is nooit meer weggegaan. Hij is de magic editor genius achter alle podcasts en maakt van elke episode een piece of art. Tot achter de laatste komma.

Dennis heeft een scherp oor voor detail. Zo houdt hij ervan om zinnen vloeiend in elkaar te laten overlopen, hoort hij elk stoorzendertje om dat er vervolgens vakkundig uit te poetsen, laat ieder woord kloppend klinken en levert razendsnel jouw episodes op. Geen wonder dat wij ‘m niet meer hebben laten gaan na z’n stage 😉

Ontmoet ons team

En creëer samen jouw podcast

Stuur een mail naar: info@powersoundpodcast.com of vul onderstaand formulier in

en we nemen binnen 48u contact met je op.